contact us
tumb_brofman Čudesna moć hormona
Sanja Toljan, dr. med.

 

tumb_brofman Sve se može izliječiti
Martin Brofman

 

tumb-mctaggart

Što Vam liječnici ne govore
Lynne McTaggart

 

Sanja Toljan
ČUDESNA MOĆ HORMONA
Sanja Toljan, dr. med.

 

Sanja Toljan, dr. med.
Format: 21 x 16
ISBN: 978-953-95801-2-2
Broj stranica: 264
Uvez: meki s klapnama
Godina izdanja: 2015.
Nakladnik: INTERMED
e-mail: prodaja(at)intermed.hr

ČUDESNA MOĆ HORMONA
Sanja Toljan, dr. med.

 

Upoznajte svoje hormone i riješite se problema uzrokovanih hormonskom neravnotežom

 

Izgubite višak kilograma - Zaustavite ispadanje kose - Zaštitite zdravlje srca - Osnažite kosti i mišiće - Prevenirajte degenerativne bolesti - Pobijedite kronični umor i nesanicu - Poboljšajte raspoloženje - Ojačajte slab libido - Učvrstite pamćenje Izglačajte bore Izliječite akne

 

Kad su hormoni u ravnoteži, osjećamo se vitalno i zdravo, a izgledamo dobro. No što kad to nije slučaj, kada se ne osjećamo dobro u vlastitom tijelu, kad nas nešto sprječava da uživamo u životu, a organizam zahtijeva da jedemo puno slatkog ili slanog, kad smo stalno umorni, loše spavamo i debljamo se, kad nas muče policistični jajnici, slab libido ili erekcijska disfunkcija? Bez obzira na to koliko imate godina, ako su vaši hormoni u neravnoteži, patit će cijelo tijelo. Sanja Toljan, liječnica s dugogodišnjim iskustvom u uravnoteživanju hormona, u ovoj će vam knjizi otkriti sve što trebate znati o svojim hormonima i jednostavne načine na koje ćete ih dovesti u savršenu hormonsku ravnotežu i zadržati u njoj.

 

Sanja Toljan, dr. med., specijalizirala se za hormonsko nadomjesno liječenje kod svjetski priznatih stručnjaka u Europi i SAD-u. U svom radu primjenjuje napredne metode medicinske struke i uspješno ih prenosi na svoje mnogobrojne pacijente kako bi riješili probleme prouzročene hormonskom neravnotežom, prevenirali bolesti i preuranjeno starenje. Česta je gošća na raznim radionicama i predavanjima, u časopisima, televizijskim i radijskim emisijama kojima je cilj zdravstvena edukacija i promoviranje zdravog načina života. Kroz njenu ordinaciju prošlo je više tisuća pacijenata koji su aktivno krenuli u potragu za zdravljem.

 

Distribucija: Intermed d.o.o.

Martin Brofman
SVE SE MOŽE IZLIJEČITI
Martin Brofman

 

Format: 24 x 16
ISBN: 978-953-95801-1-5
Broj stranica: 224
Uvez: meki
Godina izdanja: 2010.
Nakladnik: INTERMED
e-mail: prodaja(at)intermed.hr

SVE SE MOŽE IZLIJEČITI
Martin Brofman

 

Ako ste potpuno zdravi, ova knjiga nije za vas. Ova je knjiga namijenjena svima nama koji imamo manje ili veće, lakše ili teže, povremene ili kronične zdravstvene probleme. Sve se može izliječiti jedinstven je priručnik za korištenje iscjeliteljskih metoda, tehnika i alata kojima se mogu služiti svi, i profesionalni terapeuti i njihovi klijenti. I vi.

 

Nema toga što ne možete učiniti – postoje samo stvari koje još niste naučili činiti. Otkrijte kako prevladati granice koje ste si sami postavili i učiniti ono za što ste mislili da je nemoguće i spoznajte neograničenost vlastitih sposobnosti.

 

"Nema bolesti od koje se netko, negdje, nije izliječio. Što može jedna osoba, mogu učiniti sve. Vjerujem da smo za to svi sposobni i da negdje duboko u sebi znamo da se sve može izliječiti." Martin Brofman, dr.sci.

 

Martin Brofman otkriva nam vrlo jednostavne i iznimno učinkovite tehnike sustava liječenja Tijelo kao ogledalo. Te tehnike omogućuju prepoznavanje uzroka stvaranja bolesti i potpuno oslobađanje od simptoma. Tehnikama se podjednako podučavaju i služe liječnici, medicinske sestre, studenti, poslovni ljudi i domaćice kako bi pomogli sebi i drugima oko sebe. Naučite ih i sami i riješite se zdravstvenih problema ili prevenirajte njihovu pojavu. Vaše je zdravlje najvažnije – čuvajte ga!

 

Martin Brofman više od trideset godina liječi i podučava. Osnivač je svjetski poznate zaklade za unapređenje iscjeliteljstva The Brofman Foundation for the Advancement of Healing i terapeutskih radionica The Body Mind Mirror System i The Vision. Knjiga Sve se može izliječiti prevedena je i objavljena na više od dvadeset jezika.

 

Internetska prodaja: www.superknjizara.hr
Distribucija: Intermed d.o.o.

Lynne McTaggart
ŠTO VAM LIJEČNICI NE GOVORE
Istina o opasnostima moderne medicine
Lynne McTaggart

 

Format: 24 x 16
ISBN: 978-953-95801-0-8
Broj stranica: 403
Uvez: meki s klapnama
Godina izdanja: 2007.
Nakladnik: INTERMED
e-mail: prodaja(at)intermed.hr

ŠTO VAM LIJEČNICI NE GOVORE
Istina o opasnostima moderne medicine
Lynne McTaggart

 

Moderna medicina nudi nam mnoštvo „čudotvornih“ lijekova i tretmana. No jeste li znali da za većinu njih nikada nije znanstveno dokazana nikakva učinkovitost, a kamoli sigurnost. Drugim riječima, neki od njih za vas neće učiniti ništa, a druge prate tako ozbiljni rizici da ćete od njih imati više štete nego koristi. Što vam liječnici ne govore nudi vam informacije koje morate znati želite li se pobrinuti za svoje zdravlje – prije no što posjetite liječnika.

 

 

Lynne McTaggart, nagrađivana publicistkinja, urednica najpoznatijega britanskog časopisa o zdravlju What Doctors Don't Tell You i autorica uspješnice Polje, ali i stručnjak za alternativne prakse svih vrsta, primila se obimna posla razotkrivanja medicinskih mitova i na svjetlo dana iznijela istinu – sve u čemu je moderna medicina uspješna... i sve u čemu nije, sve tajne. Knjiga je uzdrmala medicinski establišment jer razotkriva tajne koje liječnici i farmaceutska industrija skrivaju od javnosti.

 

Što vam liječnici ne govore omogućuje vam da saznate sve tajne medicine prije no što posjetite liječnika, i osigurate se protiv svih medicinskih pogrešaka prije negoli se razbolite vi ili vaši najdraži.

 

Internetska prodaja: www.superknjizara.hr
Distribucija: Intermed d.o.o.